S. S. OGRAS Et Al. , "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu," III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu , Konya, Turkey, pp.255, 2012
OGRAS, S. S. Et Al. 2012. Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu. III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu , (Konya, Turkey), 255.
OGRAS, S. S., YALINKILIC, B., KABAN, G., & KAYA, M., (2012). Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu . III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu (pp.255). Konya, Turkey
OGRAS, SEYMA Et Al. "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu," III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
OGRAS, SEYMA S. Et Al. "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu." III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu , Konya, Turkey, pp.255, 2012
OGRAS, S. S. Et Al. (2012) . "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu." III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu , Konya, Turkey, p.255.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEYMA SISIK OGRAS Et Al. }, title={Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Yağ Asidi Kompozisyonu}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={255} }