Ş. Şişik Oğraş Et Al. , "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.42, 2011
Şişik Oğraş, Ş. Et Al. 2011. Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 42.
Şişik Oğraş, Ş., Kaban, G., & Kaya, M., (2011). Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.42). Ankara, Turkey
Şişik Oğraş, Şeyma, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
Şişik Oğraş, Şeyma Ş. Et Al. "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.42, 2011
Şişik Oğraş, Ş. Kaban, G. And Kaya, M. (2011) . "Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.42.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ Et Al. }, title={Farklı Hayvansal Yağlar Kullanılarak Üretilen Kavurmaların Uçucu Bileşikleri}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={42} }