R. YANIK And S. SUMER, "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması ," 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi , vol.1, Turkey, pp.96-98, 2021
YANIK, R. And SUMER, S. 2021. Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması . 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi , (Turkey), 96-98.
YANIK, R., & SUMER, S., (2021). Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması . 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi (pp.96-98). , Turkey
YANIK, Ramazan, And Serpil SUMER ADİN. "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması ," 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi, Turkey, 2021
YANIK, Ramazan And SUMER, Serpil S. . "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması ." 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi , Turkey, pp.96-98, 2021
YANIK, R. And SUMER, S. (2021) . "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması ." 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi , Turkey, pp.96-98.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ramazan YANIK And author={Serpil SUMER ADİN}, title={Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması }, congress name={2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2021}, pages={96-98} }