Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi

Metrikler

Yayın

46

Atıf (WoS)

725

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

801

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

9

Tez Danışmanlığı

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
muratt@atauni.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.atauni.edu.tr/muratt
İş Telefonu
+90 442 231 5409
Posta Adresi
Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü