B. ÇETİN Et Al. , "Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri," 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2011
ÇETİN, B. Et Al. 2011. Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri. 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey).
ÇETİN, B., ÇAKMAKÇI, S., & GÜRSES, M., (2011). Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri . 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey
ÇETİN, Bülent, Songül ÇAKMAKÇI, And Mustafa GÜRSES. "Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri," 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2011
ÇETİN, Bülent Et Al. "Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri." 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2011
ÇETİN, B. ÇAKMAKÇI, S. And GÜRSES, M. (2011) . "Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri." 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent ÇETİN Et Al. }, title={Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri}, congress name={1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2011}}