G. KABAN Et Al. , "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.93, 2011
KABAN, G. Et Al. 2011. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 93.
KABAN, G., KARAOĞLU, M. M., & KAYA, M., (2011). Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.93). Ankara, Turkey
KABAN, Güzin, Mehmet Murat KARAOĞLU, And Mükerrem KAYA. "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
KABAN, Güzin Et Al. "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.93, 2011
KABAN, G. KARAOĞLU, M. M. And KAYA, M. (2011) . "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.93.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={93} }