Atıf Formatları
Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. KABAN Et Al. , "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.93, 2011

KABAN, G. Et Al. 2011. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 93.

KABAN, G., KARAOĞLU, M. M., & KAYA, M., (2011). Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.93). Ankara, Turkey

KABAN, Güzin, Mehmet Murat KARAOĞLU, And Mükerrem KAYA. "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011

KABAN, Güzin Et Al. "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.93, 2011

KABAN, G. KARAOĞLU, M. M. And KAYA, M. (2011) . "Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.93.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={93} }