M. ATASEVER Et Al. , "Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4, pp.28-34, 2018
ATASEVER, M. Et Al. 2018. Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4 , 28-34.
ATASEVER, M., AYDEMİR ATASEVER, M., & ÖZLÜ, H., (2018). Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4, 28-34.
ATASEVER, Mustafa, Meryem AYDEMİR ATASEVER, And Hayrunnisa ÖZLÜ. "Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4, 28-34, 2018
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4, pp.28-34, 2018
ATASEVER, M. AYDEMİR ATASEVER, M. And ÖZLÜ, H. (2018) . "Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular , vol.4, pp.28-34.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular}, year=2018, pages={28-34} }