F. y. Hazar Et Al. , "Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.508, 2016
Hazar, F. y. Et Al. 2016. Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 508.
Hazar, F. y., Akdoğan, A., KABAN, G., & KAYA, M., (2016). Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.508). Edirne, Turkey
Hazar, Fatma Et Al. "Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Hazar, Fatma y. Et Al. "Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.508, 2016
Hazar, F. y. Et Al. (2016) . "Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.508.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma yağmur Hazar Et Al. }, title={Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={508} }