A. D. Ömür, "Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi," Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1, pp.61-69, 2015
Ömür, A. D. 2015. Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi. Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1 , 61-69.
Ömür, A. D., (2015). Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi. Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1, 61-69.
Ömür, Ali. "Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi," Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1, 61-69, 2015
Ömür, Ali D. . "Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi." Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1, pp.61-69, 2015
Ömür, A. D. (2015) . "Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi." Acta Botanica Sinica , vol.10, no.1, pp.61-69.
@article{article, author={Ali Doğan ÖMÜR}, title={Koç Spermasının Dondurulmasında Antioksidanların Etkisi}, journal={Acta Botanica Sinica}, year=2015, pages={61-69} }