E. GÜNDOĞDU Et Al. , "Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5, pp.162-165, 2012
GÜNDOĞDU, E. Et Al. 2012. Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5 , 162-165.
GÜNDOĞDU, E., YILDIZ, H., & ÇAKMAKÇI, S., (2012). Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5, 162-165.
GÜNDOĞDU, ENGİN, HİLAL YILDIZ, And Songül ÇAKMAKÇI. "Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5, 162-165, 2012
GÜNDOĞDU, ENGİN Et Al. "Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5, pp.162-165, 2012
GÜNDOĞDU, E. YILDIZ, H. And ÇAKMAKÇI, S. (2012) . "Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.5, pp.162-165.
@article{article, author={ENGİN GÜNDOĞDU Et Al. }, title={Süt bileşenleri üzerine ısıl işlemin etkileri ve besin değeri konusunda değerlendirmeler}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2012, pages={162-165} }