E. Öz Et Al. , "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.13-22, 2021
Öz, E. Et Al. 2021. Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36 , 13-22.
Öz, E., Savaş, A., Ekiz, E., & Öz, F., (2021). Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36, 13-22.
Öz, Emel Et Al. "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36, 13-22, 2021
Öz, Emel Et Al. "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.13-22, 2021
Öz, E. Et Al. (2021) . "Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.13-22.
@article{article, author={Emel Öz Et Al. }, title={Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği}, journal={ Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={13-22} }