S. ÇAKMAKÇI And Y. ÇAKIR, "Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi," 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKIR, Y. 2019. Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi. 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , (Afyonkarahisar, Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., & ÇAKIR, Y., (2019). Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi . 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, And YUSUF ÇAKIR. "Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi," 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, Songül And ÇAKIR, YUSUF. "Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi." 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, 2019
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKIR, Y. (2019) . "Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi." 4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={YUSUF ÇAKIR}, title={Erzincan Tulum Peyniri Üretiminde Kullanılan Geleneksel Ve Ticari Sıvı Peynir Mayalarının Proteoliz Üzerine Etkisi}, congress name={4. Anadolu Tarım, Gıda, Biyoloji ve Çevre Kongresi}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2019}}