M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.873, 2006
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2006. Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi. Türkiye 9.Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 873.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2006). Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi . Türkiye 9.Gıda Kongresi (pp.873). Bolu, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.873, 2006
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2006) . "Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 9.Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.873.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Kısmi Pişirme, Depolama ve Yeniden Pişirme İşlemlerinin Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 9.Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={873} }