S. ÇAKMAKÇI And F. AYDIN, "Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32, pp.181-188, 2001
ÇAKMAKÇI, S. And AYDIN, F. 2001. Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32 , 181-188.
ÇAKMAKÇI, S., & AYDIN, F., (2001). Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32, 181-188.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Ferid AYDIN. "Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32, 181-188, 2001
ÇAKMAKÇI, Songül And AYDIN, Ferid. "Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32, pp.181-188, 2001
ÇAKMAKÇI, S. And AYDIN, F. (2001) . "Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.32, pp.181-188.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Ferid AYDIN}, title={Farklı oranlarda peyniraltı suyu katkısı ile üretilen taze ve depolanmış tel kadayıfların bazı kalite özelliklerinin tespiti I Mikrobiyolojik ve duyusal özellikler}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg}, year=2001, pages={181-188} }