Ş. Şişik Oğraş, "The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1, pp.89-97, 2022
Şişik Oğraş, Ş. 2022. The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1 , 89-97.
Şişik Oğraş, Ş., (2022). The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1, 89-97.
Şişik Oğraş, Şeyma. "The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1, 89-97, 2022
Şişik Oğraş, Şeyma Ş. . "The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1, pp.89-97, 2022
Şişik Oğraş, Ş. (2022) . "The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.32, no.1, pp.89-97.
@article{article, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ}, title={The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2022, pages={89-97} }