H. BOZ Et Al. , "Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.212, 2011
BOZ, H. Et Al. 2011. Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 212.
BOZ, H., GERÇEKASLAN, K. E., KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2011). Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.212). Ankara, Turkey
BOZ, Hüseyin Et Al. "Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
BOZ, Hüseyin Et Al. "Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.212, 2011
BOZ, H. Et Al. (2011) . "Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.212.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüseyin BOZ Et Al. }, title={Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={212} }