F. ÖZ Et Al. , "Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.73, 2010
ÖZ, F. Et Al. 2010. Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 73.
ÖZ, F., KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2010). Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi . 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı (pp.73). Aydın, Turkey
ÖZ, Fatih, Mükerrem KAYA, And Muhammet İrfan AKSU. "Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010
ÖZ, Fatih Et Al. "Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.73, 2010
ÖZ, F. KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2010) . "Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.73.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={73} }