B. YALINKILIC Et Al. , "Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.10, 2010
YALINKILIC, B. Et Al. 2010. Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri. 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 10.
YALINKILIC, B., KABAN, G., KARAOĞLU, M. M., & KAYA, M., (2010). Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri . 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı (pp.10). Aydın, Turkey
YALINKILIC, BARIS Et Al. "Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010
YALINKILIC, BARIS Et Al. "Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.10, 2010
YALINKILIC, B. Et Al. (2010) . "Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.10.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIS YALINKILIC Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={10} }