ö. ertekin Et Al. , "Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.258, 2015
ertekin, ö. Et Al. 2015. Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 258.
ertekin, ö., KABAN, G., & KAYA, M., (2015). Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (pp.258). Nevşehir, Turkey
ertekin, özlem, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
ertekin, özlem Et Al. "Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.258, 2015
ertekin, ö. KABAN, G. And KAYA, M. (2015) . "Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.258.
@conferencepaper{conferencepaper, author={özlem ertekin Et Al. }, title={Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={258} }