S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları," Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, pp.95, 2014
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2014. Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları. Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , (Bolu, Turkey), 95.
ÇAKMAKÇI, S., TOPDAŞ, E. F., ÇAKIR, Y., FIRAT, M. Ç., han, h., & annakkaya, p., (2014). Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları . Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi (pp.95). Bolu, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları," Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Turkey, 2014
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları." Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, pp.95, 2014
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. (2014) . "Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları." Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi , Bolu, Turkey, p.95.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları}, congress name={Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2014}, pages={95} }