A. CANTÜRK And S. ÇAKMAKÇI, "Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.30-37, 2019
CANTÜRK, A. And ÇAKMAKÇI, S. 2019. Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.1 , 30-37.
CANTÜRK, A., & ÇAKMAKÇI, S., (2019). Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.1, 30-37.
CANTÜRK, Ayşin, And Songül ÇAKMAKÇI. "Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.1, 30-37, 2019
CANTÜRK, Ayşin And ÇAKMAKÇI, Songül. "Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.30-37, 2019
CANTÜRK, A. And ÇAKMAKÇI, S. (2019) . "Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.30-37.
@article{article, author={Ayşin CANTÜRK And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir MayalarınınMikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={30-37} }