M. A. SALIK And S. ÇAKMAKÇI, "Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493," Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6, pp.1481-1492, 2021
SALIK, M. A. And ÇAKMAKÇI, S. 2021. Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493. Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6 , 1481-1492.
SALIK, M. A., & ÇAKMAKÇI, S., (2021). Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493. Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6, 1481-1492.
SALIK, Mehmet, And Songül ÇAKMAKÇI. "Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493," Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6, 1481-1492, 2021
SALIK, Mehmet A. And ÇAKMAKÇI, Songül. "Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493." Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6, pp.1481-1492, 2021
SALIK, M. A. And ÇAKMAKÇI, S. (2021) . "Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493." Gıda The Journal of Food , vol.46, no.6, pp.1481-1492.
@article{article, author={Mehmet Ali SALIK And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının gonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli 46 (6) 1481-1493}, journal={Gıda The Journal of Food}, year=2021, pages={1481-1492} }