S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi," GIDA , vol.242, no.3, pp.62-65, 2005
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2005. Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi. GIDA , vol.242, no.3 , 62-65.
ÇAKMAKÇI, S., TÜRKOĞLU, H., & TURGUT, T., (2005). Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi. GIDA , vol.242, no.3, 62-65.
ÇAKMAKÇI, Songül, HÜSEYİN TÜRKOĞLU, And Tamer TURGUT. "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi," GIDA , vol.242, no.3, 62-65, 2005
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi." GIDA , vol.242, no.3, pp.62-65, 2005
ÇAKMAKÇI, S. TÜRKOĞLU, H. And TURGUT, T. (2005) . "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi." GIDA , vol.242, no.3, pp.62-65.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi}, journal={GIDA}, year=2005, pages={62-65} }