H. G. Kotancılar Et Al. , "Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.1270-1284, 2023
Kotancılar, H. G. Et Al. 2023. Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2 , 1270-1284.
Kotancılar, H. G., İnan, N., & Seyyed Cheraghı, K., (2023). Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2, 1270-1284.
Kotancılar, Halis, Nilüfer İnan, And Kimya Seyyed Cheraghı. "Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2, 1270-1284, 2023
Kotancılar, Halis G. Et Al. "Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.1270-1284, 2023
Kotancılar, H. G. İnan, N. And Seyyed Cheraghı, K. (2023) . "Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.1270-1284.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Mısır Unu Gam Katkısının Ekmeğin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.}, journal={Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)}, year=2023, pages={1270-1284} }