Atıf Formatları
The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. DUMLU Et Al. , "The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum," ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi. , 2017

DUMLU, B. Et Al. 2017. The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum. ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi. .

DUMLU, B., AHMEDOVA, R., & BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C., (2017). The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum . ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi.

DUMLU, Büşra, Röyale AHMEDOVA, And Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ. "The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum," ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi., 2017

DUMLU, Büşra Et Al. "The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum." ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi. , 2017

DUMLU, B. AHMEDOVA, R. And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. (2017) . "The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum." ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi. .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra DUMLU Et Al. }, title={The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum}, congress name={ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi.}, city={}, country={}, year={2017}}