F. AYDIN, "Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2, pp.263-267, 2008
AYDIN, F. 2008. Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2 , 263-267.
AYDIN, F., (2008). Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2, 263-267.
AYDIN, Ferid. "Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2, 263-267, 2008
AYDIN, Ferid. "Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2, pp.263-267, 2008
AYDIN, F. (2008) . "Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.39, no.2, pp.263-267.
@article{article, author={Ferid AYDIN}, title={Ekmekta Bayatlama ve Geciktirilmesi İçin Dikkat Edilecek Hususlar}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2008, pages={263-267} }