M. Aydemir Atasever, "Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi," Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6, pp.1-5, 2022
Aydemir Atasever, M. 2022. Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi. Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6 , 1-5.
Aydemir Atasever, M., (2022). Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi. Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6, 1-5.
Aydemir Atasever, Meryem. "Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi," Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6, 1-5, 2022
Aydemir Atasever, Meryem A. . "Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi." Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6, pp.1-5, 2022
Aydemir Atasever, M. (2022) . "Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi." Veterinary Sciences and Practices , vol.5, no.6, pp.1-5.
@article{article, author={Meryem AYDEMİR ATASEVER}, title={Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi}, journal={Veterinary Sciences and Practices}, year=2022, pages={1-5} }