M. ATASEVER Et Al. , "Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.153-158, 2007
ATASEVER, M. Et Al. 2007. Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2 , 153-158.
ATASEVER, M., CEYLAN, Z. G., ÇANAKÇI ADIGÜZEL, G., & İSMAİL, A., (2007). Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, 153-158.
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, 153-158, 2007
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.153-158, 2007
ATASEVER, M. Et Al. (2007) . "Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.153-158.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Kaşar Peyniri Üretiminde Laktik Asit Asetik Asit Sitrik Asit ve Glucano Delta Lakton Kullanılması}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2007, pages={153-158} }