E. O. Sayın Et Al. , "Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.7, 2015
Sayın, E. O. Et Al. 2015. Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri. 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , (İzmir, Turkey), 7.
Sayın, E. O., Kaban, G., & Kaya, M., (2015). Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri . 9. Gıda Mühendisleri Kongresi (pp.7). İzmir, Turkey
Sayın, E, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
Sayın, E O. Et Al. "Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.7, 2015
Sayın, E. O. Kaban, G. And Kaya, M. (2015) . "Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, p.7.
@conferencepaper{conferencepaper, author={E O Sayın Et Al. }, title={Kürleme Karışımında Kırmızıbiber Kullanımının Pastırmanın Uçucu Bileşik Profiline Etkileri}, congress name={9. Gıda Mühendisleri Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={7} }