N. ÇELİK Et Al. , "Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.27-33, 2017
ÇELİK, N. Et Al. 2017. Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1 , 27-33.
ÇELİK, N., SAĞSÖZ, Ö., & GÜNDOĞDU, M., (2017). Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 27-33.
ÇELİK, NESLİHAN, Ömer SAĞSÖZ, And MUSTAFA GÜNDOĞDU. "Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 27-33, 2017
ÇELİK, NESLİHAN Et Al. "Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.27-33, 2017
ÇELİK, N. SAĞSÖZ, Ö. And GÜNDOĞDU, M. (2017) . "Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.27-33.
@article{article, author={NESLİHAN ÇELİK Et Al. }, title={Farklı İçeceklerin Posterior Kompozitlerin Renk Değişkliği Ve Yüzey Pürüzlülüğü Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={27-33} }