A. KAVAZ YÜKSEL And M. YÜKSEL, "An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages," Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi , 2018
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. 2018. An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages. Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi .
KAVAZ YÜKSEL, A., & YÜKSEL, M., (2018). An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages . Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi
KAVAZ YÜKSEL, Arzu, And Mehmet YÜKSEL. "An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages," Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 2018
KAVAZ YÜKSEL, Arzu K. And YÜKSEL, Mehmet. "An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages." Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi , 2018
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. (2018) . "An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages." Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL And author={Mehmet YÜKSEL}, title={An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages}, congress name={Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}