S. ÇAKMAKÇI And M. ŞENGÜL, "Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü," Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26, pp.385-399, 1995
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. 1995. Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü. Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26 , 385-399.
ÇAKMAKÇI, S., & ŞENGÜL, M., (1995). Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü. Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26, 385-399.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Mustafa ŞENGÜL. "Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü," Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26, 385-399, 1995
ÇAKMAKÇI, Songül And ŞENGÜL, Mustafa. "Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü." Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26, pp.385-399, 1995
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. (1995) . "Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü." Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.26, pp.385-399.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Mustafa ŞENGÜL}, title={Peynirde acı tat oluşumu etki eden faktörler ve kontrolü}, journal={Atatürk Üniv. Zir. Fak. Derg.}, year=1995, pages={385-399} }