F. ÖZ Et Al. , "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi," 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.73, 2010
ÖZ, F. Et Al. 2010. Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 73.
ÖZ, F., KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2010). Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi . 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı (pp.73). Aydın, Turkey
ÖZ, Fatih, M. KAYA, And Muhammet İrfan AKSU. "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi," 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010
ÖZ, Fatih Et Al. "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi." 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.73, 2010
ÖZ, F. KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2010) . "Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi." 1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.73.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Kekik (Thymus vulgaris L.) kullanımının sucuğun kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi}, congress name={1. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={73} }