H. G. Kotancılar Et Al. , "Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
Kotancılar, H. G. Et Al. 2017. Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
Kotancılar, H. G., Cheraghı, K., & Güdük, H., (2017). Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
Kotancılar, Halis, K.S Cheraghı, And H Güdük. "Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Kotancılar, Halis G. Et Al. "Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
Kotancılar, H. G. Cheraghı, K. And Güdük, H. (2017) . "Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Mısırlı ekmeklerde mısır unu seviyesi ve katkı kullanımının kalite üzerine etkisi}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}