H. BOZ, "Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar," In Gıda ve Personel Hijyeni , Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017, pp.1-21.
BOZ, H. Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar. 2017. In Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 1-21.
BOZ, H., (2017). Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar. Gıda ve Personel Hijyeni (pp.1-21), Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi.
BOZ, Hüseyin. "Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar." In Gıda ve Personel Hijyeni , 1-21. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017
BOZ, Hüseyin. "Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar." Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017, pp.1-21.
BOZ, H. (2017) "Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar", Gıda ve Personel Hijyeni . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hüseyin BOZ}, chaptertitle={Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar}, booktitle={ Gıda ve Personel Hijyeni}, publisher={Atatürk Üniversitesi Yayınevi}, city={Erzurum},year={2017} }