F. ÖZ And M. KAYA, "Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.577, 2012
ÖZ, F. And KAYA, M. 2012. Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 577.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2012). Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.577). Konya, Turkey
ÖZ, Fatih, And M. KAYA. "Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
ÖZ, Fatih And KAYA, M.. "Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.577, 2012
ÖZ, F. And KAYA, M. (2012) . "Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.577.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ And author={M. KAYA}, title={Taze işlenmiş et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminlerin ultra hızlı sıvı kromatografisi (UFLC) ile belirlenmesi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={577} }