M. M. KARAOĞLU And İ. SERÇE, "Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.181, 2013
KARAOĞLU, M. M. And SERÇE, İ. 2013. Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 181.
KARAOĞLU, M. M., & SERÇE, İ., (2013). Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.181). Ankara, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet, And İzzet SERÇE. "Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
KARAOĞLU, Mehmet M. And SERÇE, İzzet. "Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.181, 2013
KARAOĞLU, M. M. And SERÇE, İ. (2013) . "Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.181.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={İzzet SERÇE}, title={Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Stevya Ekstraktının Keklerde Tekstürel Özellikler Üzerine Etkisi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={181} }