Ü. Şahin Et Al. , "Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, pp.48-54, 1999
Şahin, Ü. Et Al. 1999. Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30 , 48-54.
Şahin, Ü., Anapalı, Ö., & Öztaş, T., (1999). Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, 48-54.
Şahin, Üstün, Ömer ANAPALI, And Taşkın ÖZTAŞ. "Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, 48-54, 1999
Şahin, Üstün Et Al. "Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, pp.48-54, 1999
Şahin, Ü. Anapalı, Ö. And Öztaş, T. (1999) . "Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.30, pp.48-54.
@article{article, author={Üstün ŞAHİN Et Al. }, title={Farklı Yıkama Bölgeleri Oluşturularak Yapılan Yıkama Sonrası Toprakta Tuzluluk Dağılımının Belirlenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1999, pages={48-54} }