B. ÇETİN Et Al. , "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, pp.611, 2009
ÇETİN, B. Et Al. 2009. Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Kemer/Antalya, Turkey), 611.
ÇETİN, B., ÇAKMAKÇI, S., & GÜRSES, M., (2009). Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.611). Kemer/Antalya, Turkey
ÇETİN, Bülent, Songül ÇAKMAKÇI, And Mustafa GÜRSES. "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Turkey, 2009
ÇETİN, Bülent Et Al. "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, pp.611, 2009
ÇETİN, B. ÇAKMAKÇI, S. And GÜRSES, M. (2009) . "Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Kemer/Antalya, Turkey, p.611.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent ÇETİN Et Al. }, title={Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Kemer/Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={611} }