Atıf Formatları
Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Bayram Et Al. , "Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri ," 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.252-260, 2011

Bayram, B. Et Al. 2011. Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri . 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , (Adana, Turkey), 252-260.

Bayram, B., Ak, İ., Aksakal, V., & Mazlum, H., (2011). Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri . 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi (pp.252-260). Adana, Turkey

Bayram, Bahri Et Al. "Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri ," 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, 2011

Bayram, Bahri Et Al. "Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri ." 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.252-260, 2011

Bayram, B. Et Al. (2011) . "Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri ." 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, pp.252-260.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Bahri BAYRAM Et Al. }, title={Organik süt sığırcılığı yapan işletmelerin yapısal özellikleri }, congress name={7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi }, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}, pages={252-260} }