Atıf Formatları
Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KAYA Et Al. , "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri," Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135, 1988

KAYA, M. Et Al. 1988. Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri. Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2 , 129-135.

KAYA, M., YETIM, H., KOTANCILAR, H. G., & Gökalp, H. Y., (1988). Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri. Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2, 129-135.

KAYA, Mükerrem Et Al. "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri," Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2, 129-135, 1988

KAYA, Mükerrem Et Al. "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri." Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135, 1988

KAYA, M. Et Al. (1988) . "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri." Et ve Balık End Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135.

@article{article, author={Mükerrem KAYA Et Al. }, title={Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri}, journal={Et ve Balık End Dergisi}, year=1988, pages={129-135} }