M. Y. ÇETİNKAYA Et Al. , "Gastronomi ve Tur Rehberliği," In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.390-405.
ÇETİNKAYA, M. Y. Et Al. Gastronomi ve Tur Rehberliği. 2021. In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, Ankara, 390-405.
ÇETİNKAYA, M. Y., YAĞCI, K., & ÇETİNKAYA, N., (2021). Gastronomi ve Tur Rehberliği. Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri (pp.390-405), Ankara: Detay Yayıncılık.
ÇETİNKAYA, MEHMET, KAMİL YAĞCI, And Neslihan SERÇEOĞLU. "Gastronomi ve Tur Rehberliği." In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , 390-405. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
ÇETİNKAYA, MEHMET Y. Et Al. "Gastronomi ve Tur Rehberliği." Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, 2021, pp.390-405.
ÇETİNKAYA, M. Y. YAĞCI, K. And ÇETİNKAYA, N. (2021) "Gastronomi ve Tur Rehberliği", Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET YAVUZ ÇETİNKAYA Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi ve Tur Rehberliği}, booktitle={ Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }