H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi," Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1, pp.39-48, 2000
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2000. Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1 , 39-48.
KOTANCILAR, H. G., ÇELİK, İ., & BABAGİL, A., (2000). Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1, 39-48.
KOTANCILAR, Halis, İLYAS ÇELİK, And AYNUR BABAGİL. "Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi," Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1, 39-48, 2000
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi." Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1, pp.39-48, 2000
KOTANCILAR, H. G. ÇELİK, İ. And BABAGİL, A. (2000) . "Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi." Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.1, pp.39-48.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Farklı Kuvvetteki Unların Reolojik Özellikleri Üzerine Yoğurma ve Fermentasyon Süresinin Etkisi}, journal={Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi}, year=2000, pages={39-48} }