N. DAŞTAN And G. ATNUR, "Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23, pp.328-346, 2023
DAŞTAN, N. And ATNUR, G. 2023. Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23 , 328-346.
DAŞTAN, N., & ATNUR, G., (2023). Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23, 328-346.
DAŞTAN, Nihangül, And Gülhan ATNUR. "Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23, 328-346, 2023
DAŞTAN, Nihangül And ATNUR, Gülhan. "Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23, pp.328-346, 2023
DAŞTAN, N. And ATNUR, G. (2023) . "Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.23, pp.328-346.
@article{article, author={Nihangül DAŞTAN And author={Gülhan ATNUR}, title={Mcdonaldlaşma Yaklaşımı ve Erzurum'da Su Böreğinin Fast-Foodlaşma Süreci}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2023, pages={328-346} }