A. AKKÖSE And N. AKTAŞ, "Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.159, 2012
AKKÖSE, A. And AKTAŞ, N. 2012. Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 159.
AKKÖSE, A., & AKTAŞ, N., (2012). Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.159). Hatay, Turkey
AKKÖSE, Ahmet, And Nesimi AKTAŞ. "Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
AKKÖSE, Ahmet And AKTAŞ, Nesimi. "Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.159, 2012
AKKÖSE, A. And AKTAŞ, N. (2012) . "Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.159.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet AKKÖSE And author={Nesimi AKTAŞ}, title={Kürleme Esnasında Pastırmalık Etlerde Meydana gelen Oksidasyonun Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={159} }