A. KURT Et Al. , "Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma," Gıda , vol.16, pp.295-302, 1991
KURT, A. Et Al. 1991. Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma. Gıda , vol.16 , 295-302.
KURT, A., ÇAKMAKÇI, S., ÇAĞLAR, A., & NURHAN, A., (1991). Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma. Gıda , vol.16, 295-302.
KURT, Ahmet Et Al. "Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma," Gıda , vol.16, 295-302, 1991
KURT, Ahmet Et Al. "Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma." Gıda , vol.16, pp.295-302, 1991
KURT, A. Et Al. (1991) . "Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma." Gıda , vol.16, pp.295-302.
@article{article, author={Ahmet KURT Et Al. }, title={Erzincan Tulum Şavak peynirinin yapılışı duyusal fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma}, journal={Gıda}, year=1991, pages={295-302} }