T. Turgut And A. Diler, "Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," In ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.227-246.
Turgut, T. And Diler, A. Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. 2022. In ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 , Nobel Yayınevi, Ankara, 227-246.
Turgut, T., & Diler, A., (2022). Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 (pp.227-246), Ankara: Nobel Yayınevi.
Turgut, Tamer, And Abdulkerim DİLER. "Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." In ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 , 227-246. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
Turgut, Tamer And Diler, Abdulkerim. "Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 , Nobel Yayınevi, 2022, pp.227-246.
Turgut, T. And Diler, A. (2022) "Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4 . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Tamer TURGUT And author ={Abdulkerim DİLER}, chaptertitle={Ardahan’da Üretilen Kaşar Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, booktitle={ ARDAHAN DEĞERLEMELERİ -4}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }