Z. (Editor) Aksakallı Bayraktar. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler. Ankara: Detay Yayıncılık2024, pp.154
Aksakallı Bayraktar, Z. (Editor) 2024. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler . Detay Yayıncılık, Ankara.
Aksakallı Bayraktar, Z. (Editor), (2024). Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler . Ankara: Detay Yayıncılık.
Aksakallı Bayraktar, Zühal. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler . Ankara: Detay Yayıncılık, 2024
Aksakallı Bayraktar, Zühal A. . Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler . Detay Yayıncılık, 2024.
Aksakallı Bayraktar, Z. (Editor) (2024) Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler . 52nd edn. Ankara: Detay Yayıncılık.
@book{book, author={Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR}, title={Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler}, publisher={Detay Yayıncılık}, year={2024} }