B. Hayta Et Al. , "Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4, pp.2992-3002, 2021
Hayta, B. Et Al. 2021. Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4 , 2992-3002.
Hayta, B., Gülaboğlu, M., & Kutlu, Z., (2021). Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4, 2992-3002.
Hayta, Bilal, Mine GÜLABOĞLU, And Zerrin KUTLU. "Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4, 2992-3002, 2021
Hayta, Bilal Et Al. "Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4, pp.2992-3002, 2021
Hayta, B. Gülaboğlu, M. And Kutlu, Z. (2021) . "Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.11, no.4, pp.2992-3002.
@article{article, author={Bilal Hayta Et Al. }, title={Hippophae Rhamnoides L. ( Yabani İğde) Bitkisinin Meyve Ekstraklarının İn Vitro Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={2992-3002} }