M. Ç. Fırat And B. ÇETİN, "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
Fırat, M. Ç. And ÇETİN, B. 2014. Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1 , 15-19.
Fırat, M. Ç., & ÇETİN, B., (2014). Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, 15-19.
Fırat, Mehmet, And Bülent ÇETİN. "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, 15-19, 2014
Fırat, Mehmet Ç. And ÇETİN, Bülent. "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
Fırat, M. Ç. And ÇETİN, B. (2014) . "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19.
@article{article, author={Mehmet Çağlar Fırat And author={Bülent ÇETİN}, title={Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={15-19} }